Enrere
Guinness World Records™ dels Herois RÀPID

Herois RÀPID, una campanya premiada d’educació sobre la salut, ha aconseguit un títol dels GUINNESS WORLD RECORDS™ després del seu intent de crear el major àlbum de fotos en línia de persones amb màscares de superheroi.

El jutge Glenn Pollard lliura el certificat del títol dels GUINNESS WORLD RECORDS™ a Jan Van Der Merwe, cap de la campanya Herois RÀPID, i Anita Wiseman, de l’Organització Mundial de l’Ictus.

Per a aquest intent de rècord, realitzat per celebrar el llançament de la campanya, es va demanar als participants que pugessin una foto seva amb una màscara de superheroi al fotomaton en línia de la campanya. En total, es van enviar 20.350 fotografies úniques, on infants, pares i avis d’arreu del món van compartir “autofotos de superherois”. Hi van participar persones de 20 països que van ajudar a crear una col·lecció fantàstica d’imatges.

Amb una temàtica de superherois, Herois RÀPID és una campanya premiada dirigida a nens d’entre 5 i 9 anys, que té com a objectiu millorar el reconeixement dels símptomes de l’ictus i de la necessitat de demanar una ambulància immediatament quan hi ha la sospita d’un ictus. La campanya aprofita l’increïble entusiasme dels infants per aprendre i compartir i els anima a difondre els coneixements a la resta de la família, en particular als seus avis i àvies. Mitjançant l’aprenentatge implícit, les famílies i les comunitats es consciencien més i estan millor preparades en cas que es produeixi un ictus.

Jan Van Der Merwe, de la campanya Herois RÀPID, rep el certificat oficial dels GUINNESS WORLD RECORDS™ per crear el major àlbum de fotos en línia de persones amb màscares de superheroi.

Jan Van Der Merwe, de la iniciativa Angels i cap de la campanya Herois RÀPID, va dir: “Aconseguir aquest títol impressionant dels GUINNESS WORLD RECORDS™ és una manera fantàstica de mostrar l’enorme compromís i suport que està rebent la campanya Herois RÀPID arreu del món. Estem molt contents que, fins ara, més de 150.000 infants hi hagin participat a través de la seva escola i hagin ajudat a transmetre coneixements que poden salvar vides a les seves famílies”.

Sheila Martins, professora en Neurologia i presidenta electa de l’Organització Mundial de l’Ictus, qui dona suport i promou la campanya Herois RÀPID, va dir: “Una de cada quatre persones patirà un ictus al llarg de la seva vida, així que es tracta d’un problema important que ens afecta a molts de nosaltres. L’ictus és la segona causa principal de mort i la tercera causa principal de discapacitat a tot el món. Però l’ictus té tractament. Les persones que pateixen un ictus necessiten tenir accés a una atenció aguda d’alta qualitat al més ràpid possible i, per tant, augmentar la conscienciació sobre els símptomes clau és vital. Els infants poden ajudar a canviar les coses despertant l’interès entre la seva família més àmplia. L’objectiu global és ajudar a garantir que, quan es produeix un ictus, els nostres pares i avis puguin sobreviure sense seqüeles si reben un tractament de manera ràpida i eficaç”.

Després de l’èxit del títol dels GUINNESS WORLD RECORDS™, la campanya Herois RÀPID seguirà buscant nous professors i escoles per completar la seva missió d’educar un milió d’infants d’arreu del món sobre l’ictus.

Següent
Anterior
IMPLICA’T

SOBRE NOSALTRES

CONEIX ELS HEROIS

CAMPANYA EN ACCIÓ

COMUNITAT

SOCIAL
JA HAS COMPRAT AQUEST ARTICLE!
NO TENS PROU MONEDES!
NO TENS PROU DIAMANTS!
Powered by Translations.com GlobalLink OneLink Software