Enrere
BBC: els herois RÀPID apareixen a una sèrie de la BBC

L’ictus era la causa principal de mort al Brasil. A començaments de segle, els pacients que patien un ictus al Brasil tenien molt poques esperances de poder accedir al nivell d’atenció que mereixien.

Aquest vídeo de la BBC mostra els resultats increïbles fruit dels esforços recents de la comunitat local de l’ictus amb l’ajuda i la col·laboració de l’Organització Mundial de l’Ictus i la iniciativa Angels per canviar aquesta situació.

Primer es van centrar en augmentar el número d’hospitals preparats per a l’ictus i en donar suport a aquests hospitals per tractar els pacients que pateixen un ictus d’acord amb les millors evidències disponibles. També es van posar en contacte amb els serveis d’ambulàncies del Brasil per assegurar-se que els pacients que pateixen un ictus són diagnosticats correctament al seu domicili i traslladats només a hospitals preparats per a l’ictus. L’últim pas va ser trobar una manera d’educar la població general sobre els signes i els símptomes de l’ictus i per demanar una ambulància quan aquests símptomes apareixen.

Per ajudar-los en aquesta tasca, la WSO va decidir recolzar-los amb la implementació de la campanya Herois RÀPID. Les reaccions davant de les primeres implementacions han estat molt i molt positives. I malgrat les circumstàncies socioeconòmiques en algunes regions del Brasil, on l’accés als ordinadors i a Internet a casa és limitat, les targetes amb missatge, els pòsters i la resta de material que els infants es van endur a casa estan aconseguint el seu objectiu d’educar el públic brasiler.

Els herois RÀPID van aparèixer fins i tot en un partit de futbol, com podeu veure al vídeo.

Estem molt orgullosos que els herois RÀPID puguin ser part d’aquest capítol de la història de l’atenció de l’ictus al Brasil i, encara més important, de tots els avis i àvies que se salvaran gràcies a aquesta tasca tan important.

Següent
Anterior
IMPLICA’T

SOBRE NOSALTRES

CONEIX ELS HEROIS

CAMPANYA EN ACCIÓ

COMUNITAT

SOCIAL
JA HAS COMPRAT AQUEST ARTICLE!
NO TENS PROU MONEDES!
NO TENS PROU DIAMANTS!
Powered by Translations.com GlobalLink OneLink Software